פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שקשוקת ארטישוק

      נועם יעקבא מ"הארטישוק של נועם" שבמושב ניר בנים מראה לכם שעם ארטישוק מוצלח אפשר להכין גם יופי של ארוחת בוקר. קבלו שקשוקה שלא רואים כל יום.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שקשוקה ארטישוק (יח
      שקשוקה ארטישוק (יח"צ , איה וינד)

      מצרכים

      • 4 ביצים טריות
      • 20 עגבניות שרי תמר חצוית
      • 3 לבבות מארטישוקים טריים מנוקים ופרוסים לפרוסות של חצי ס"מ (לאחר הניקיון יש לשמור במים עם מעט לימון)
      • 5 שיני שום פרוסות דק
      • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
      • 1 בצל קצוץ
      • מעט פטרוזיליה קצוצה
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס
      • שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים בשמן את הבצל. כשהוא מתחיל להיות שקוף, מוסיפים את פרוסות הארטישוק. מקפיצים עד שהן מתחילות להתרכך.
      • 2. מוסיפים שום, עגבניות ופלפל וממשכים לערבב. מנמיכים את האש, מוסיפים טיפת מים אם יש צורך, ומבשלים על אש קטנה כ-3 דקות.
      • 3. שוברים את הביצים למחבת, ממליחים ומפלפלים. מפזרים מעט פטרוזיליה ומכסים במכסה וממשיכים עד שהביצים מתקשות באופן האהוב עליכם.
      • 4. מגישים חם.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -