- 1. שמים החומרים היבשים במעבד מזון (ניתן לערבב ידנית) ומערבלים.
-
- 2. מוסיפים בהדרגה את המים ולאחר מכן את השמן.
-
- 3. כשהבצק מתאחד מעבירים למשטח מקומח ולשים כ- 3 דקות. מניחים בקערה מקומחת ומכסים בניילון או מגבת, מתפיחים במקום חמים למשך כשעה.
-
- 4. מחלקים ל- 3 כדורים ומגלגלים כל כדור לנחש ארוך. מחלקים ליחידות באורך כ- 8 ס"מ. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט משומן קלות בתרסיס שמן זית.
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 15 דקות (עד להזהבה יפה).
-
- 6. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת חדר. מעבירים לקופסא אטומה הרמטית, מרופדת בנייר סופג, ניתן לאחסן בהקפאה.