- 1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים במהירות איטית 3-4 דקות עד לקבלת בצק רך.
-
- 2. מכסים את קערת המיקסר ונותנים לבצק לנוח כשעה בטמפרטורת החדר כדי שהוא יהיה נוח לעבודה.
-
- 3. מגלגלים ומעצבים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ. חותכים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מגלגלים כל חתיכה לגליל בקוטר 1 ס"מ ומהדקים לטבעת.
-
- 4. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
-
- 5. מצפים ואופים: טובלים כל טבעת בביצה טרופה ולאחר מכן בתערובת השומשום. מניחים בתבנית האפייה במרווחים של 1/2 1 ס"מ.
-
- 6. אופים כ-35 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט
-
- 7. מצננים ושומרים בקופסא אטומה בטמפ' החדר עד 10 ימים.