פרנץ' טוסט קסטן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4-6 פרוסות לחם קסטן
- 2 ביצים
- 1/4 כוס חלב
- כפית תמצית וניל
- 150 גרם גבינת שמנת
- גרידת תפוז /לימון מפרי אחד
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את הביצים והחלב. מוסיפים לבלילה גרידת תפוז/לימון ווניל.
- 2. חותכים את החלק הקשה מהפרוסות. מורחים כל פרוסה בגבינת שמנת ומגלגלים ליצירת גליל הדוק. מומלץ להקפיא לכמה דקות כדי שהצורה תישמר.
- 3. טובלים כל גליל בבלילה. במחבת חמה ומשומנת מטגנים כל צד למשך 2-3 דק' לקבלת גוון זהוב. מגישים חם.