- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. מניחים את העגבניות, פרוסות הלימון ואת החצילים על תבנית, מתבלים בשמן זית ומלח וצולים כ-15 דקות עד להזהבה.
-
- 3. בסיר רחב על להבה נמוכה מטגנים בשמן את את הבצל כ-10 דקות, עד להזהבה. מוסיפים את השום והמנגולד ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים את המים ומגבירים את הלהבה, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל שאטה. מוסיפים דבש ומערבבים.
-
- 4. מתבלים את פרוסות הדג במלח ופלפל ומניחים מעל תבשיל המנגולד יחד עם העגבניות, החצילים והלימון. מעבירים לתנור ל-12 דקות.
-
- 5. מערבבים בקערה את הרימון ועשבי תיבול, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מוצאים את התבשיל מהתנור ומפזרים מעל את הסלט הטרי.