וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס על ירקות חרוכים

פילה דניס מעל סלט משוויה של ירקות צלויים בטעמים מעושנים. סלט המשוויה הוא תוספת מעולה, לא רק לדגים אלא גם לעוף או סתם לנגב עם לחם טרי

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • לסלט:
  • 3 עגבניות בשלות
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 6 שיני שום
  • 1 גמבה בינונית
  • 1 בצל לבן בינוני
  • מלח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • לדגים:
  • 4 פילה דניס
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • . צולים את כל הירקות מלבד הלימון על מנגל לוהט או מחבת ברזל כבדה עד להשחמה.
  • 2. קוצצים את הירקות הצלויים היטב בעזרת סכין. שמים בקערה ומתבלים במלח, לימון ושמן זית.
  • 3. במחבת עם מעט שמן זית צולים את הדגים כ- 3 דקות מכל צד ומתבלים במלח ופלפל. עורמים על כל צלחת כמה כפות מהסלט ומניחים מעליו את פילה הדג.
  • טאבולה גריסי פנינה ודניס

  • דגים מרוקאים חריפים

  • קציצות מרוקאיות עם נשמה

  • אגדאשי סלמון עם אטריות

  • אמנון אפוי על ירקות

  • סופריטו דגים

  • תבשיל דגים עם עלי חורף

  • קציצות דגים

  • אורז תאילנדי מוקפץ עם קוביות סלמון

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • סלט סביצ׳ה

  • עראייס דגים

  • בודהה בול סלמון

  • קציצות דגים ברוטב מטבוחה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully