שווארמה ברגע

צולים את הפרגית במחבת פסים, מתבלים היטב בתבלינים צבעוניים וכבר יש לכם ארוחה זריזה בפיתה מפנקת

מתכון מאת: אורלי פלאי -ברונשטיין, מערכת וואלה!
פרגית בפיתה של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס,
פרגית בפיתה של אורלי פלאי(צילום: נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • עבור 4 מנות
  • 4 נתחי פרגיות (ירכי עוף ללא עור ועצם)
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 בצלים (חתוכים לרבעים לרבעים)
  • 2 עגבניות חצויות
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית קארי
  • 1 כפית פפריקה
  • מלח ופלפל שחור
  • להגשה:
  • 4 פיתות
  • טחינה לזילוף

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת פסים.
  • 2. מורחים את נתחי הפרגיות השלמים בכף שמן זית, מניחים במחבת עם רבעי הבצל וחצאי העגבניה וצולים 6-5 דקות מכל צד, עד שהם שחומים היטב. מסירים מהאש ומצננים.
  • 3. כשהם קרים, פורסים את נתחי הפרגיות, מוסיפים מעט שמן וצולים שוב, הפעם מתבלים בכורכום, קארי, פפריקה, מלח ופלפל.
  • 4. מחלקים את הפרגיות בין חצאי הפיתות, מניחים חצי בצל וחצי עגבניה, מזלפים טחינה ומגישים. מומלץ להכין ליד סלט קטן של בצל סגול, פטרוזיליה וסומאק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully