מתכונים חמים

טורטייה הודו עם טחינה וירקות

טורטיה עם רצועות פסטרמה, פלפלים, עגבניות, פטרוזיליה ועלים טריים

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

כריך הודו עם אבוקודו

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: 2 טורטיות
  • מצרכים:
  • 2 טורטיות בגודל בינוני
  • 150 גרם פסטרמה הודו ביתית, חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל אדום קטן, חתוך לרצועות
  • 1 עגבנייה, חצויה לאורך וחתוכה לפרוסות דקות
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • חופן קטן עלים טריים (למשל תרד, רוקט או בייבי)
  • לטחינה:
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1/2 כוס מים
  • כף מיץ לימון
  • מלח, לפי הטעם
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים טחינה: טורפים עם מזלג או מטרפה קטנה את כל המצרכים לטחינה בקערה עד קבלת ממרח קרמי שאפשר למרוח בקלות. מוסיפים עוד מים אם מרגיש סמיך מדי.
  • 2. קולים את הטורטיות על מחבת יבשה 30 שניות מכל צד.
  • 3. שמים במרכז כל טורטיה רצועות פסטרמה, פלפלים, עגבניות, פטרוזיליה ועלים טריים. מזלפים מעט טחינה, מגלגלים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully