טורטייה הודו עם טחינה וירקות

טורטיה עם רצועות פסטרמה, פלפלים, עגבניות, פטרוזיליה ועלים טריים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
כריך הודו עם אבוקודו. ShutterStock
כריך הודו עם אבוקודו

מצרכים

  • כמות: 2 טורטיות
  • מצרכים:
  • 2 טורטיות בגודל בינוני
  • 150 גרם פסטרמה הודו ביתית, חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל אדום קטן, חתוך לרצועות
  • 1 עגבנייה, חצויה לאורך וחתוכה לפרוסות דקות
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • חופן קטן עלים טריים (למשל תרד, רוקט או בייבי)
  • לטחינה:
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1/2 כוס מים
  • כף מיץ לימון
  • מלח, לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מכינים טחינה: טורפים עם מזלג או מטרפה קטנה את כל המצרכים לטחינה בקערה עד קבלת ממרח קרמי שאפשר למרוח בקלות. מוסיפים עוד מים אם מרגיש סמיך מדי.
  • 2. קולים את הטורטיות על מחבת יבשה 30 שניות מכל צד.
  • 3. שמים במרכז כל טורטיה רצועות פסטרמה, פלפלים, עגבניות, פטרוזיליה ועלים טריים. מזלפים מעט טחינה, מגלגלים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully