וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שווארמה בבית

שווארמה היא אחת ממנות הדגל האהובות ביותר בישראל, ותופתעו לגלות שממש לא מסובך להכין אותה בבית. אבי ביטון מכין שווארמה פרגית תוך דקות ספורות עם אותו טעם מתובל, חרוך וממכר

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 500 גרם פרגיות חתוכות לרצועות
  • כף תבלין שאוורמה
  • כפית פפריקה
  • 50 גרם שומן טלה קצוץ
  • כפית שטוחה כמון
  • 3 כפות שמן זית
  • להגשה:
  • פיתה
  • כוס טחינה מוכנה
  • רסק עגבניות טריות
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הפרגיות עם תבלין שווארמה, כמון, פפריקה, ומלח גס.
  • 2. במחבת כבדה מניחים 3 כפות שמן זית ומטגנים את שומן הטלה כ-3 דקות בחום גבוה.
  • 3. מוסיפים את הפרגיות למחבת ומטגנים שלוש דקות נוספות, גם כן בחום גבוה.
  • שאוורמה עוף על פיתה ביתית

  • שווארמה בייתית

  • שווארמה טבעונית של ננוצ'קה

  • קציצות פרגית בסלרי

  • בורקסים במילוי בשר

  • גולאש עם שוקי עוף

  • תבשיל מרוקאי של עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • כבד אווז עם תפוחי עץ בקרמל וקלבדוס

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • עופיון ממולא אורז וחומוס

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • קציצות עוף על מצע תפוחי אדמה של סבתא צילה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully