וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שווארמה בבית

שווארמה היא אחת ממנות הדגל האהובות ביותר בישראל, ותופתעו לגלות שממש לא מסובך להכין אותה בבית. אבי ביטון מכין שווארמה פרגית תוך דקות ספורות עם אותו טעם מתובל, חרוך וממכר

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 500 גרם פרגיות חתוכות לרצועות
  • כף תבלין שאוורמה
  • כפית פפריקה
  • 50 גרם שומן טלה קצוץ
  • כפית שטוחה כמון
  • 3 כפות שמן זית
  • להגשה:
  • פיתה
  • כוס טחינה מוכנה
  • רסק עגבניות טריות
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הפרגיות עם תבלין שווארמה, כמון, פפריקה, ומלח גס.
  • 2. במחבת כבדה מניחים 3 כפות שמן זית ומטגנים את שומן הטלה כ-3 דקות בחום גבוה.
  • 3. מוסיפים את הפרגיות למחבת ומטגנים שלוש דקות נוספות, גם כן בחום גבוה.
  • שאוורמה עוף על פיתה ביתית

  • שווארמה בייתית

  • שווארמה טבעונית של ננוצ'קה

  • מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

  • פרגיות במילוי כבדים, בשר טחון וצנוברים

  • תבשיל מרוקאי של עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • עוף צלוי עם כרוב ניצנים

  • פרגיות וירקות בגלימת בצק

  • קציצות עוף על מצע תפוחי אדמה של סבתא צילה

  • עוף בקולה ודבש

  • בורקסים במילוי בשר

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully