- 1. מחממים מחבת גדולה מעל להבה גבוהה, עד שהיא ממש לוהטת. מוסיפים את שמן הזית ושומן הטלה, ומחכים עד שהוא נמס.
-
- 2. מוסיפים את התבלינים ורצועות העוף או ההודו. מסדרים אותן באופן אחיד על שטח המחבת ולא בערימה. לא נוגעים במחבת במשך 2 דקות, כדי שהבשר יקבל צבע.
-
- אם במהלך הטיגון מפסיקים לשמוע רעש של טיגון ומתחילים להצטבר נוזלים בתחתית, מסירים את הבשר מהמחבת ונותנים לכל הנוזלים להתאדות, ורק אז מחזירים אותו פנימה.
- מקפיצים מעט וממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהבשר מבושל לחלוטין.
-
- 3. שמים כמות נדיבה מסלט הזעלוק מעל כל פיתה חצויה או לאפה, מעל עורמים את השווארמה. מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.