- 1. מערבבים בקערה את הקמח עם המלח, הפפריקה והפלפל ומוסיפים את החלב תוך טריפה עד לקבלת בלילה אחידה.
-
- 2. מוסיפים את טבעות הבצל, מערבבים עד שהן מצופות היטב ומניחים למנוחה במקרר ל- 5 שעות.
-
- 3. מחממים שמן עמוק בסיר (לטמפ' של 180 -200 מעלות).
-
- 4. מניחים את הבצלים עם הבלילה במסננת עגולה עם חורים גדולים, דוחסים מעט ומכניסים בזהירות עם המסננת לשמן הרותח. במידה ואין מסננת מתאימה, דוחסים את הבצלים לקערה בגודל הרצוי ומחליקים בזהירות את המסה מהקערה לשמן תוך ניסיון לשמור על צורת הקערה (אפשר בקערה גדולה או שתיים קטנות).
-
- 5. מטגנים 5-7 דק עד לקבלת גוון זהוב ויפה.
-
- 6. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג ומגישים עם צ'ילי מתוק בצד.