כנפיים בצ'ילי מתוק
מתכון כייפי לכנפיים בצ'ילי מתוק של עד העצם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור 4 סועדים
- 1.5 ק"ג כנפיים נקיות וחצויות
- שקית פירורי פנקו, לציפוי
- 1 ליטר רוטב צילי מתוק
- שמן, לטיגון עמוק
- לטמפורה:
- 1 כוס קמח רגיל
- 3/4 כוס בירה לבנה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
- 1. מניחים את הכנפיים על תבנית אפיה מרופדת נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לצלייה של 20 דקות. מוציאים ומקריים מעט (בערך 15 דקות).
- 2. מערבבים יחד את חומרי הטמפורה לקבל בלילה חלקה וללא גושים.
- 3. מחממים סיר עם שמן עמוק. טובלים כל כנף בטמפורה ומיד לאחר מכן בפנקו ולסיר השמן לטיגון של 4-5 דקות.
- 4. את הכנפיים המטוגנות מעבירים לקערה של רוטב צ'ילי מתוק.
- 5. מגישים עם מעט בצל קצוץ.