פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כנפיים בצ'ילי מתוק

      מתכון כייפי לכנפיים בצ'ילי מתוק של עד העצם

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כנפיים בצ'ילי מתוק (דרור עינב)
      כנפיים בצ'ילי מתוק (דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 4 סועדים
      • 1.5 ק"ג כנפיים נקיות וחצויות
      • שקית פירורי פנקו, לציפוי
      • 1 ליטר רוטב צילי מתוק
      • שמן, לטיגון עמוק
      • לטמפורה:
      • 1 כוס קמח רגיל
      • 3/4 כוס בירה לבנה
      • 1 כפית מלח
      • 1 כפית קורנפלור

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים את הכנפיים על תבנית אפיה מרופדת נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לצלייה של 20 דקות. מוציאים ומקריים מעט (בערך 15 דקות).
      • 2. מערבבים יחד את חומרי הטמפורה לקבל בלילה חלקה וללא גושים.
      • 3. מחממים סיר עם שמן עמוק. טובלים כל כנף בטמפורה ומיד לאחר מכן בפנקו ולסיר השמן לטיגון של 4-5 דקות.
      • 4. את הכנפיים המטוגנות מעבירים לקערה של רוטב צ'ילי מתוק.
      • 5. מגישים עם מעט בצל קצוץ.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -