- 1. מכינים את התערובת לציפוי הכנפיים: טוחנים במעבד מזון את הביסלי, הפנקו והשאטה.
-
- 2. מכנים בלילת טמפורה: טורפים קמח ומים קרים.
-
- 3. מחממים שמן (בערך לטמפרטורה של 160 מעלות), וחולטים בו את הכנפיים למשך 5 דקות. מוציאים את הכנפיים לנייר סופג, ומצננים.
-
- 4. מכניסים את הכנפיים לבלילת הטמפורה, ולאחר מכן מצפים אותה בתערובת הפנקו-ביסלי. מניחים בצד, וממשיכים כך עם שאר הכנפיים.
-
- 5. מחממים את השמן (בערך ל-180 מעלות), ומטגנים כ-10 כנפיים בכל פעם. דקה-דקה וחצי עד לפריכות. מוציאים לנייר סופג, ואחר כך לקערת הגשה.
-
- קיצור דרך: לוודא שהקצב מנקה וחוצה את הכנפיים על מנת שלא תצטרכו לבזבז על כך זמן בבית.