וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפיים פריכות עם ביסלי בצל - חריפות אש

כנפיים פריכות עם ביסלי בצל - חריפות אש

מתכון מאת: שי כהן, מערכת וואלה

כנפיים בציפוי ביסלי. דרור עינב
כנפיים בציפוי ביסלי

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג כנפי עוף נקיות וחצויות
  • 1 חבילה גדולה של ביסלי בצל
  • 1 כוס פנקו (פירורי לחם יפנים)
  • 3 כפות שאטה גרוס (צ'ילי יבש)
  • 100 גרם (בערך כוס) קמח טמפורה
  • 1/2 כוס מים קרים
  • שמן צמחי (כמו קנולה) לטיגון עמוק
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את התערובת לציפוי הכנפיים: טוחנים במעבד מזון את הביסלי, הפנקו והשאטה.
  • 2. מכנים בלילת טמפורה: טורפים קמח ומים קרים.
  • 3. מחממים שמן (בערך לטמפרטורה של 160 מעלות), וחולטים בו את הכנפיים למשך 5 דקות. מוציאים את הכנפיים לנייר סופג, ומצננים.
  • 4. מכניסים את הכנפיים לבלילת הטמפורה, ולאחר מכן מצפים אותה בתערובת הפנקו-ביסלי. מניחים בצד, וממשיכים כך עם שאר הכנפיים.
  • 5. מחממים את השמן (בערך ל-180 מעלות), ומטגנים כ-10 כנפיים בכל פעם. דקה-דקה וחצי עד לפריכות. מוציאים לנייר סופג, ואחר כך לקערת הגשה.
  • קיצור דרך: לוודא שהקצב מנקה וחוצה את הכנפיים על מנת שלא תצטרכו לבזבז על כך זמן בבית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully