מתכונים חמים

חצאי תפוחי אדמה קריספיים ממולאים

מתכון לסירות תפוחי אדמה קריספיות במילוי שמנת חמוצה, גאודה וחזה אווז מעושן או בייקון למי שממש מחליט להשתולל

מתכון מאת: באדיבות עד העצם, מערכת וואלה! אוכל
  • 20 דקות עבודה

  • 40 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 4 סועדים

תענוג מושחת (צילום: דרור עינב)

מחשבון המרות

מצרכים

    • 6 תפוחי אדמה בינוניים
    • ½1 גביעיםשמנת חמוצה
    • 200 גרםגאודה מגוררת
    • 100 גרםחזה אווז מעושן קצוץ או בייקון
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
    • שמן לטיגון עמוק
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים חצאי תפוחי אדמה קריספיים ממולאים?

  • 1מבשלים בסיר עם מים רותחים ומלח את תפוחי האדמה כרבע שעה ומקררים מיד באמצעות מים קרים על מנת לעצור את המשך הבישול.
  • 2חוצים כל תפוח אדמה לשני חצאים ומרוקנים באמצעות סכין או כפית את פנים תפוח האדמה כך שמתקבלות מעין סירות.
  • 3מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את ה'סירות' עד השחמה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  • 4מערבבים שמנת חמוצה עם מעט מלח, ופלפל שחור גרוס.
  • 5מניחים בכל חצי תפוח אדמה מטוגן כף שמנת חמוצה, כף גבינת גאודה וכף קוביות בייקון קטנות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-5 דקות או לטוסטר אובן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully