פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קריספי תפ"א בשמנת חמוצה

      מתכון לסירות תפוחי אדמה קריספיות במילוי בייקון, גאודה ושמנת חמוצה של עד העצם

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תפוחי אדמה מטוגנים ומוקרמים (דרור עינב)
      תפוחי אדמה מטוגנים ומוקרמים (דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 4 סועדים
      • 6 תפוחי אדמה בינוניים
      • גביע וחצי שמנת חמוצה
      • 200 גרם גבינת גאודה
      • 100 גרם בייקון קצוץ

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה כרבע שעה ומקררים מיד באמצעות מים קרים על מנת לעצור את המשך הבישול.
      • 2. חוצים כל תפוח אדמה לשני חצאים ומרוקנים באמצעות סכין או כפית את פנים תפוח האדמה כך שמתקבלות מעין סירות.
      • 3. מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את ה'סירות' עד השחמה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
      • 4. מניחים בכל חצי תפוח אדמה מטוגן כף שמנת חמוצה, כף גבינת גאודה וכף קוביות בייקון קטנות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-5 דקות.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -