וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצאי תפוחי אדמה קריספיים ממולאים

מתכון לסירות תפוחי אדמה קריספיות במילוי שמנת חמוצה, גאודה וחזה אווז מעושן או בייקון למי שממש מחליט להשתולל

מתכון מאת: באדיבות עד העצם, מערכת וואלה! אוכל

20 דקות עבודה,40 דקות סה"כ,קל להכנה,4 סועדים
תפוחי אדמה מטוגנים ומוקרמים. דרור עינב
תענוג מושחת

מצרכים למתכון

    • 6תפוחי אדמה בינוניים
    • ½1 גביעיםשמנת חמוצה
    • 200גרםגאודה מגוררת
    • 100גרםחזה אווז מעושן קצוץ או בייקון
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס
    • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

איך מכינים חצאי תפוחי אדמה קריספיים ממולאים?

  • 1
    מבשלים בסיר עם מים רותחים ומלח את תפוחי האדמה כרבע שעה ומקררים מיד באמצעות מים קרים על מנת לעצור את המשך הבישול.
  • 2
    חוצים כל תפוח אדמה לשני חצאים ומרוקנים באמצעות סכין או כפית את פנים תפוח האדמה כך שמתקבלות מעין סירות.
  • 3
    מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את ה'סירות' עד השחמה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  • 4
    מערבבים שמנת חמוצה עם מעט מלח, ופלפל שחור גרוס.
  • 5
    מניחים בכל חצי תפוח אדמה מטוגן כף שמנת חמוצה, כף גבינת גאודה וכף קוביות בייקון קטנות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-5 דקות או לטוסטר אובן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully