מתכונים חמים

תבשיל דגים עם עשבי תיבול

תבשיל תימני עשיר וריחני, מלא בהמון תבלינים. רק לטבול את הקובנה ולהתענג

מתכון מאת: שושי יעקב
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תבשיל דגים וקובנה של שושי יעקב

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6-8 סועדים
  • 2 דגי קרפיון או בורי פרוסים כולל ראשים (לבקש מהמוכר בחנות הדגים)
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1 בצל גדול
  • 1 ראש שום מופרד לשיניים
  • 2 עגבניות גדולות
  • 1/4 כף כמון
  • 2 כפות חווייג' למרק
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • 1-2 פלפלים חריפים ירוקים שלמים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לתוך קערה קוצצים את עשבי התיבול הירוקים, הבצל, שיני השום הקלופות והעגבניות.
  • 2. מוסיפים את שמן הזית והתבלינים ומערבבים כמו סלט.
  • 3. בסיר רחב ושטוח מסדרים מחצית מתערובת עשבי התיבול הטריים, מעליה מסדרים את פרוסות הדגים והפלפלים החריפים השלמים ומעליהם את המחצית השניה של התערובת.
  • 4. מבשלים מכוסה כשעה על אש קטנה או חצי שעה על אש קטנה ועוד חצי שעה בתנור על חום נמוך של 150 מעלות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully