פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל דגים עם עשבי תיבול

      תבשיל תימני עשיר וריחני, מלא בהמון תבלינים. רק לטבול את הקובנה ולהתענג

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תבשיל דגים וקובנה של שושי יעקב (יח
      תבשיל דגים וקובנה של שושי יעקב (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-6-8 סועדים
      • 2 דגי קרפיון או בורי פרוסים כולל ראשים (לבקש מהמוכר בחנות הדגים)
      • צרור כוסברה
      • צרור פטרוזיליה
      • צרור נענע
      • 3 גבעולי בצל ירוק
      • 1 בצל גדול
      • 1 ראש שום מופרד לשיניים
      • 2 עגבניות גדולות
      • 1/4 כף כמון
      • 2 כפות חווייג' למרק
      • 1 כף פפריקה מתוקה
      • מלח ופלפל
      • 2 כפות שמן זית
      • 1-2 פלפלים חריפים ירוקים שלמים

      אופן ההכנה

      • 1. לתוך קערה קוצצים את עשבי התיבול הירוקים, הבצל, שיני השום הקלופות והעגבניות.
      • 2. מוסיפים את שמן הזית והתבלינים ומערבבים כמו סלט.
      • 3. בסיר רחב ושטוח מסדרים מחצית מתערובת עשבי התיבול הטריים, מעליה מסדרים את פרוסות הדגים והפלפלים החריפים השלמים ומעליהם את המחצית השניה של התערובת.
      • 4. מבשלים מכוסה כשעה על אש קטנה או חצי שעה על אש קטנה ועוד חצי שעה בתנור על חום נמוך של 150 מעלות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -