פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      דג דניס נפלא בחמאת עגבניות

      אבי ביטון מכין מנה נפלאה ופשוטה בכמה דקות של פילה דניס עם עגבניות, חמאה ולימון

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דניס בחמאת עגבניות (יח
      דניס בחמאת עגבניות (יח"צ , נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לדגים:
      • 2 פילה דניס
      • מלח ופלפל
      • לחמאת עגבניות:
      • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
      • 3 שיני שום פרוסות
      • 2 פרוסות לימון
      • 1/2 לימון סחוט
      • 2 כפות שמן זית
      • 30 גרם חמאה
      • ענף טימין
      • מלח
      • סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. מתבלים את פילה הדג במלח ופלפל.
      • 2. במחבת כבדה יוצקים שמן זית וצורבים את הדג כדקה מכל צד. מתחילים מהצד של העור ומצמידים אותו למחבת בפעולת 'גיהוץ' על מנת למנוע התכווצותו של העור והופכים.
      • 3. מוסיפים למחבת את העגבניות והשום ומטגנים כדקה נוספת.
      • 4. סוחטים פנימה את הלימון, מוסיפים את פרוסות הלימון, מתבלים במלח, מנמיכים את הלהבה ומחליקים פנימה את החמאה. מערבבים.
      • 5. מסירים את המחבת מהאש, ממשיכים לערבב ונזהרים שהחמאה לא תתפרק. מגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -