- 1.הכופתאות: מבשלים את תפוחי אדמה עם הקליפה במים עד ריכוך. מקלפים את הקליפה ומועכים באמצעות מזלג לפירה חלק.
- 2. מערבבים את פירה תפוחי האדמה עם הפרג, מעט סוכר, צימוקים, מלח, פלפל, צ'ילי חריף, כוסברה טחונה, כמון והל טחון.
- 3. מגרדים פנימה את הגבינה, מוסיפים את הקמח והקשיו וממשיכים לערבב.
- 4. יוצרים מהתערובת קציצות (נעזרים בקערית עם מים), מטגנים בשמן חצי עמוק או מסדרים על תבנית מרופדת ניר אפייה, מרססים בתרסיס שמן ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
- 6.הרוטב: מחממים שמן בסיר גדול ושטוח ומוסיפים בצל, ג'ינג'ר ושום ומערבבים.
- 7. מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים עד 1-2 דקות עד שריח התבלינים עולה.
- 8. מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 10-15 דקות.
- 9. מוסיפים את הקשיו והשמנת ומרסקים את הרוטב בבלנדר מוט.
- 10. מביאים שוב את הרוטב לרתיחה עדינה, מוסיפים את הפרג והכופתאות וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד 15 דקות.