- 1. חורצים בעזרת סכין חריצים על דג הסלמון ומכניסים בחריצים את שיני השום.
-
- 2. בקערה מערבבים את החרדל, הדבש, פלפל שחור, מלח גס ואת שמן הזית.
-
- 3. מורחים את המרינדה על גבי הדג. חשוב שהרוטב יהיה סמיך על מנת שהדג יתפוס אותו כמו שצריך. מלמעלה בשביל הקריספיות מפזרים עוד פלפל שחור גרוס ומלח גס וענפים של טימין טרי.
-
- 4. מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות לכ-25 דקות - חצי שעה.
-
- 5. לאחר האפייה, "אוספים" עם כף את הרוטב שהצטבר בצדדים ושופכים על גבי נתח הדג.
-
- 6. הגשה: לוקחים חתיכה מנתח הדג (לא חייבים לחתוך יפה עם סכין, אפשר עם כף), מניחים על מצע של עלי קורט, מזלפים מעל חצי לימון ומלח גס ומגישים.