פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזה עוף הודי בחלב קוקוס

      הבשלנית שרית אליהו אינדפורקר מגישה לארוחת ערב מהירה של אמצע השבוע את המנה הקלילה והמשביעה הזאת למרכז השולחן: עוף בחלב קוקוס, תרד וג'ינג'ר על מצע אורז לבן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוף הודי בחלב קוקוס , תרד וג'ינג'ר ( , אלון מסיקה)
      עוף הודי בחלב קוקוס , תרד וג'ינג'ר ( , אלון מסיקה)

      מצרכים

      • כמות: 4 סועדים
      • חזה עוף שלם (פרפר)
      • גארם מסאלה
      • מלח
      • 2 שיני שום
      • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
      • 1/2 פלפל ירוק חריף (רשות)
      • פחית חלב קוקוס
      • 1/2 צרור כוסברה מופרד לעלים
      • 2 חופנים עלי תרד טריים ושטופים היטב
      • להגשה:
      • אורז בסמטי לבן

      אופן ההכנה

      • 1. במחבת עם מעט שמן קנולה מטגנים את חזה העוף השלם, מתבלים במעט במלח ובגארם מאסלה ואחרי בערך 5 דקות הופכים, מתבלים שוב וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות.
      • 2. במחבת נוספת עם מעט שמן קנולה מטגנים את השום, הג'ינג'ר והפלפל החריף 1-2 דקות.
      • 3. יוצקים את קרם הקוקוס למחבת עם הג'ינג'ר, השום והפלפל ומערבבים היטב. מבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
      • 4. מוסיפים את הכוסברה, התרד ואת חזה העוף, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות נוספות.
      • 5. מחלקים את חזה העוף לחצי ופורסים כל נתח לפרוסות. מסדרים את פרוסות העוף מעל אורז בסמטי וויוצקים מעליהם את רוטב הקוקוס והירוקים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -