- 1. במחבת עם מעט שמן קנולה מטגנים את חזה העוף השלם, מתבלים במעט במלח ובגארם מאסלה ואחרי בערך 5 דקות הופכים, מתבלים שוב וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות.
- 2. במחבת נוספת עם מעט שמן קנולה מטגנים את השום, הג'ינג'ר והפלפל החריף 1-2 דקות.
- 3. יוצקים את קרם הקוקוס למחבת עם הג'ינג'ר, השום והפלפל ומערבבים היטב. מבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
- 4. מוסיפים את הכוסברה, התרד ואת חזה העוף, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות נוספות.
- 5. מחלקים את חזה העוף לחצי ופורסים כל נתח לפרוסות. מסדרים את פרוסות העוף מעל אורז בסמטי וויוצקים מעליהם את רוטב הקוקוס והירוקים.