חזה עוף הודי בחלב קוקוס

הבשלנית שרית אליהו אינדפורקר מגישה לארוחת ערב מהירה של אמצע השבוע את המנה הקלילה והמשביעה הזאת למרכז השולחן: עוף בחלב קוקוס, תרד וג'ינג'ר על מצע אורז לבן

מתכון מאת: רונית אבידן-שיינפלד, מערכת וואלה!
עוף הודי בחלב קוקוס , תרד וג'ינג'ר(צילום: אלון מסיקה)

מצרכים

  • כמות: 4 סועדים
  • חזה עוף שלם (פרפר)
  • גארם מסאלה
  • מלח
  • 2 שיני שום
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
  • 1/2 פלפל ירוק חריף (רשות)
  • פחית חלב קוקוס
  • 1/2 צרור כוסברה מופרד לעלים
  • 2 חופנים עלי תרד טריים ושטופים היטב
  • להגשה:
  • אורז בסמטי לבן

אופן ההכנה

  • 1. במחבת עם מעט שמן קנולה מטגנים את חזה העוף השלם, מתבלים במעט במלח ובגארם מאסלה ואחרי בערך 5 דקות הופכים, מתבלים שוב וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות.
  • 2. במחבת נוספת עם מעט שמן קנולה מטגנים את השום, הג'ינג'ר והפלפל החריף 1-2 דקות.
  • 3. יוצקים את קרם הקוקוס למחבת עם הג'ינג'ר, השום והפלפל ומערבבים היטב. מבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.
  • 4. מוסיפים את הכוסברה, התרד ואת חזה העוף, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות נוספות.
  • 5. מחלקים את חזה העוף לחצי ופורסים כל נתח לפרוסות. מסדרים את פרוסות העוף מעל אורז בסמטי וויוצקים מעליהם את רוטב הקוקוס והירוקים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully