וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל לברק ברוטב לימוני

השף אביב משה מגיש לכם דגים בתבשיל ארטישוק לימוני שמשלב טאץ' ביתי ועומק טעמים שישאיר את הרושם הרצוי בערב החג

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה

דגים בתבשיל ארטישוק לימוני. אפיק גבאי,
דגים בתבשיל ארטישוק לימוני/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות ראשונות
  • 4 פילטים של לברק או 4 נתחים של פילה מוסר או לוקוס במשקל 150 גרם כל אחד
  • 10 שיני שום
  • 10 תחתיות ארטישוק, חתוכות לרבעים
  • 1 צרור מנגולד, חתוך גס
  • 2 קישואים, פרוסים לטבעות עבות
  • 1 כפית כורכום
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב שמים שום, ארטישוק, מנגולד וקישואים.
  • 2. מוסיפים מים כדי כיסוי, מיץ לימון, כורכום ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כחצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול. עד לשלב הזה ניתן להכין הכל מראש.
  • 3. לפני ההגשה מחממים את התבשיל. מוסיפים לסיר את הדגים, יוצקים עליהם מנוזלי הרוטב ומבשלים רבע שעה עד שהדגים מוכנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully