פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      תבשיל לברק ברוטב לימוני

      השף אביב משה מגיש לכם דגים בתבשיל ארטישוק לימוני שמשלב טאץ' ביתי ועומק טעמים שישאיר את הרושם הרצוי בערב החג

      8 מדרגים / 3.29 כוכבים

      דגים בתבשיל ארטישוק לימוני ( , אפיק גבאי)
      דגים בתבשיל ארטישוק לימוני ( , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 מנות ראשונות
      • 4 פילטים של לברק או 4 נתחים של פילה מוסר או לוקוס במשקל 150 גרם כל אחד
      • 10 שיני שום
      • 10 תחתיות ארטישוק, חתוכות לרבעים
      • 1 צרור מנגולד, חתוך גס
      • 2 קישואים, פרוסים לטבעות עבות
      • 1 כפית כורכום
      • מיץ מ-2 לימונים
      • 1 כפית מלח

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב שמים שום, ארטישוק, מנגולד וקישואים.
      • 2. מוסיפים מים כדי כיסוי, מיץ לימון, כורכום ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כחצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול. עד לשלב הזה ניתן להכין הכל מראש.
      • 3. לפני ההגשה מחממים את התבשיל. מוסיפים לסיר את הדגים, יוצקים עליהם מנוזלי הרוטב ומבשלים רבע שעה עד שהדגים מוכנים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -