מתכונים חמים

תבשיל לברק ברוטב לימוני

השף אביב משה מגיש לכם דגים בתבשיל ארטישוק לימוני שמשלב טאץ' ביתי ועומק טעמים שישאיר את הרושם הרצוי בערב החג

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

דגים בתבשיל ארטישוק לימוני (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות ראשונות
  • 4 פילטים של לברק או 4 נתחים של פילה מוסר או לוקוס במשקל 150 גרם כל אחד
  • 10 שיני שום
  • 10 תחתיות ארטישוק, חתוכות לרבעים
  • 1 צרור מנגולד, חתוך גס
  • 2 קישואים, פרוסים לטבעות עבות
  • 1 כפית כורכום
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1 כפית מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב שמים שום, ארטישוק, מנגולד וקישואים.
  • 2. מוסיפים מים כדי כיסוי, מיץ לימון, כורכום ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כחצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול. עד לשלב הזה ניתן להכין הכל מראש.
  • 3. לפני ההגשה מחממים את התבשיל. מוסיפים לסיר את הדגים, יוצקים עליהם מנוזלי הרוטב ומבשלים רבע שעה עד שהדגים מוכנים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully