- 1. מקציפים במהירות גבוהה בקערת מיקסר עם בלון הקצפה את הביצים, הסילאן והסוכר. כאשר התערובת הופכת בהירה ותפוחה מתחילים לזלף את השמן במתינות עד לקבלת בלילה אוורירית.
- 2. בקערה קטנה ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל. מערבבים היטב ומצננים מעט. מוסיפים לקערת המיקסר עם הביצים ומקציפים יחד כדקה.
- 3. כעת מוסיפים יוגורט בהדרגה תוך כדי המשך הקצפה.
- 4. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקות ומלח ומוסיפים בשתי פעימות. מערבלים עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.
- 5. משמנים את תבנית השקעים במעט ספרי שמן ויוצקים עד ל-3/4 מהגובה, לכל היותר.
- 6. אופים 25 דקות בטמפ' של 175 מעלות, עד למבחן 'קיסם יבש'. מוציאים מן התנור ומצננים על רשת כ-30 דקות.
- 7. בינתיים ניגשים להכנת הקרם: בקערת מיקסר נקייה מקציפים יחד את כל החומרים במהירות גבוהה 3-4 דקות עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשק זילוף ומצננים כ-30 דקות במקרר.
- 8. הרכבת הקינוח: בעזרת כפית פריזיאן או מכשיר ליצירת ממולאים, יוצרים תעלה לאורך הקאפקייק, לא עד הסוף. מוציאים את התוכן ומזלפים פנימה מהקרם. מזלפים קרם מעל הקאפקייק ומקשטים בחלבה ותלתלי שוקולד.
- 9. מכניסים למקרר לכ-30 דקות להתייצבות ולאחר מכן מגישים לצד משקה חם או צונן שאוהבים.