- 1. על מחבת טפלון מחממים את כף שמן הזית, מטגנים את חזה האווז עד שהוא הופך לפריך, ומניחים אותו בצד.
-
- 2. מערבלים במיקסר 3 ביצים וכף קמח, ומוסיפים את הפרמזן, הריקוטה והשמנת. מוסיפים את התבלינים, ולבסוף גם את הבזיליקום וחזה האווז. ממשיכים לערבב, עד שנוצרת עיסה אחידה במרקם משחתי.
-
- 3. משמנים מעט את תבניות המאפינס, ויוצקים את הבלילה לכל תבנית. מניחים את תבניות המאפינס בתוך מגש עם שוליים, ממלאים מים במגש עד לאמצע גובהן של התבניות, ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, למשך כ-20 דקות, או עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.
-
- 4. מוציאים את התבניות מהתנור, משחררים את המאפינס ומניחים על צלחת הגשה.אפשר לקשט בעלי בזיליקום ובזילוף של שמן זית.