- 1. מכניסים את תפוחי האדמה העטופים בנייר כסף לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-40 דקות או עד ריכוך.
- 2.הכנת תבשיל העדשים: בסיר עם מים ומעט מלח מבשלים את העדשים המושרות 10 דקות. מוסיפים את הגראם מסאלה, השמנת, הציר, המלח והפלפל ומערבבים.
- 3.האפונה הירוקה: מבשלים במחבת את האפונה עם עלי הנענע, הוואסבי, רוטב הדגים ושמן השומשום. מאחר והאפונה מוציאה נוזלים, אין צורך בהוספה של נוזלים נוספים.
- 4. מטגנים במחבת עם מעט שמן את הנקניקיות ומכינים 4 ביצי עין.
- 5.הרכבת המנה: מניחים על צלחת את העדשים השחורות החמות, ומעליהם ביצת עין. בצד את האפונה ואת תפוח האדמה האפוי וחם.
- **מי שמעוניין באקסטרה חריפות, יכול לפזר מעל מעט אבקת וואסבי.