פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביצת עין וצ'וריסו

      השף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי מבשל לנו בוקר אנגלי- הודי: ביצת עין וצ'וריסו על תבשיל עדשים שחורות וגראם מסאלה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ארוחת בוקר אנגלית עם עדשים, אפונה וואסבי וצ'וריסו (יח
      ארוחת בוקר אנגלית עם עדשים, אפונה וואסבי וצ'וריסו (יח"צ , תמוז רחמן)

      מצרכים

      • כמות: 4 סועדים
      • מצרכים:
      • 4 תפוח אדמה בינוניים עטופים בנייר כסף
      • לתבשיל עדשים הודי:
      • 100 גרם עדשים לאחר השרייה של 8 שעות
      • 1 כפית גראם מסאלה
      • 2 כפות שמנת
      • 1/2 כוס ציר בקר או מי בישול העדשים
      • קורט מלח
      • קורט פלפל לבן
      • לאפונה ירוקה:
      • 200 גרם אפונה קפואה
      • עלי נענע טריים
      • 1 כפית ווסאבי
      • 2 כפות שמן שומשום
      • 2 כפות רוטב דגים
      • 4 נקניקיות צ'וריסו או מרגז בקר
      • 4 ביצים
      • שמן, לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים את תפוחי האדמה העטופים בנייר כסף לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-40 דקות או עד ריכוך.
      • 2.הכנת תבשיל העדשים: בסיר עם מים ומעט מלח מבשלים את העדשים המושרות 10 דקות. מוסיפים את הגראם מסאלה, השמנת, הציר, המלח והפלפל ומערבבים.
      • 3.האפונה הירוקה: מבשלים במחבת את האפונה עם עלי הנענע, הוואסבי, רוטב הדגים ושמן השומשום. מאחר והאפונה מוציאה נוזלים, אין צורך בהוספה של נוזלים נוספים.
      • 4. מטגנים במחבת עם מעט שמן את הנקניקיות ומכינים 4 ביצי עין.
      • 5.הרכבת המנה: מניחים על צלחת את העדשים השחורות החמות, ומעליהם ביצת עין. בצד את האפונה ואת תפוח האדמה האפוי וחם.
      • **מי שמעוניין באקסטרה חריפות, יכול לפזר מעל מעט אבקת וואסבי.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -