שקשוקה ירקות צלויים ומנגולד

הדרך הכי ישראלית לפתוח את הבוקר: שקשוקה ללא מאמץ עם תוספת של עלי מנגולד טריים שמוסיפים עוד שכבת טעם. אין בעיה להשתמש בעלי תרד טריים במקום. אם רוצים, אפשר להכין את השקשוקה רק עם החלמונים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שקשוקה ירקות צלויים עם תרד. אפיק גבאי
שקשוקה ירקות צלויים עם תרד

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 1 חבילה סלט משוויה מוכן
  • עלים מ-3 גבעולי מנגולד (או תרד), קצוצים גס
  • 4 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • לחם, להגשה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת בגודל בינוני שמים את הסלט המוכן ומביאים לרתיחה.
  • 2. מוסיפים את עלי המנגולד, מבשלים 2-3 דקות עד שהעלים מתרככים ואז שוברים פנימה את הביצים.
  • 3.מכסים את המחבת ומבשלים מעל להבה נמוכה כ- 10 דקות או עד שהביצים התבשלו אך לא לחלוטין.
  • 4. מגישים יחד עם לחם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully