מתכונים חמים

פאד סי יו

אבי ביטון קפץ לביקור במסעדת צ'אנג בה בחיפה וחילץ עבורנו מהשף עידן ליפשיץ מתכון לפאד סי יו - אטריות רחבות מוקפצות עם ברוקולי, בשר בקר וביצה

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • שמן קנולה
  • 400 גרם אטריות אורז רחבות (שבבי אורז), מושרות 4 שעות במים מהברז
  • 300 גרם שייטל פרוס דק וחתוך לרצועות
  • 2 ביצים
  • 200 מ"ל מים או ציר ירקות
  • 1/2 כוס בצל ירוק חתוך גס
  • ברוקולי קטן מפורק לפרחים
  • 2 ראשי באק צ'וי חתוך גס
  • 2 כפיות ג'ינג'ר חתוך לג'וליאנים (רצועות דקות)
  • 2 כפיות שום קצוץ
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום
  • לרוטב:
  • 6 כפות רוטב סויה בטעם פטריות (המקבילה הכשרה להוי סטיר סוס)
  • 6 כפות סויה בהירה
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות סאקה
  • 2 כפיות שמן שומשום
  • 1/3 כוס מים
  • 2 כפות סויה שחורה
  • להגשה:
  • רבע לימון
  • בוטנים קצוצים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. ניתן להיעזר בבלנדר מוט.
  • 2. בווק גדול עם מעט שמן צורבים את רצועות השייטל ומוציאים.
  • 3. מוסיפים לווק החם עוד שמן ,שוברים פנימה את הביצים, טורפים ומוסיפים מצקת מים או ציר ירקות (200 מ"ל).
  • 4. ומוסיפים פנימה את האטריות ומבשלים תוך ערבוב עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
  • 5. יוצקים את הרוטב, שהכנו ומצמצמים את הרוטב כדקה תוך ערבוב עדין.
  • 6. מוסיפים לסיר את הירקות והבשר ומקפיצים מספר פעמים עד שכמט ולא נשאר רוטב.
  • 7. מגישים עם לימון ובוטנים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully