פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאד סי יו

      אבי ביטון קפץ לביקור במסעדת צ'אנג בה בחיפה וחילץ עבורנו מהשף עידן ליפשיץ מתכון לפאד סי יו - אטריות רחבות מוקפצות עם ברוקולי, בשר בקר וביצה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • שמן קנולה
      • 400 גרם אטריות אורז רחבות (שבבי אורז), מושרות 4 שעות במים מהברז
      • 300 גרם שייטל פרוס דק וחתוך לרצועות
      • 2 ביצים
      • 200 מ"ל מים או ציר ירקות
      • 1/2 כוס בצל ירוק חתוך גס
      • ברוקולי קטן מפורק לפרחים
      • 2 ראשי באק צ'וי חתוך גס
      • 2 כפיות ג'ינג'ר חתוך לג'וליאנים (רצועות דקות)
      • 2 כפיות שום קצוץ
      • 1/2 כוס עלי בזיליקום
      • לרוטב:
      • 6 כפות רוטב סויה בטעם פטריות (המקבילה הכשרה להוי סטיר סוס)
      • 6 כפות סויה בהירה
      • 2 כפות סוכר
      • 4 כפות סאקה
      • 2 כפיות שמן שומשום
      • 1/3 כוס מים
      • 2 כפות סויה שחורה
      • להגשה:
      • רבע לימון
      • בוטנים קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. ניתן להיעזר בבלנדר מוט.
      • 2. בווק גדול עם מעט שמן צורבים את רצועות השייטל ומוציאים.
      • 3. מוסיפים לווק החם עוד שמן ,שוברים פנימה את הביצים, טורפים ומוסיפים מצקת מים או ציר ירקות (200 מ"ל).
      • 4. ומוסיפים פנימה את האטריות ומבשלים תוך ערבוב עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
      • 5. יוצקים את הרוטב, שהכנו ומצמצמים את הרוטב כדקה תוך ערבוב עדין.
      • 6. מוסיפים לסיר את הירקות והבשר ומקפיצים מספר פעמים עד שכמט ולא נשאר רוטב.
      • 7. מגישים עם לימון ובוטנים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -