- 1. הכנת הבצק: מעבדים במעבד מזון עם להב משונן את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק ודביק מעט. מצננים 30 דקות במקרר.
-
- 2. מחלקים את הבצק הקר ל-10 יחידות שוות (מומלץ להשתמש במשקל).
- 3. מילוי הרולדות: מרדדים כל יחידה למלבן בגודל 10X23 ס"מ ומניחים באמצע בשורה 9-10 דובדבנים. מקפלים את החלק התחתון ומגלגלים לרולדה תוך בהידוק. סוגרים היטב בצדדים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה על צד התפר.
- 4. מברישים את פני הרולדות בביצה ודוקרים אותן בחלקן העליות במרווחים של 2-3 ס"מ כדי לאפשר תפיחה נשלטת בחום התנור.
- 5. אופים 20 דקות בחום של 170 מעלות. מוציאים מן התנור ומצננים בתבנית 15 דקות. לאחר מכן מעבירים על גבי רשת צינון ומצננים שעה לפחות.
- 6. הכנת הקרם: מקציפים את כל חומרי הקרם ומכניסים למקרר לשעה.
- 7. הרכבת הפירמידה: מניחים ארבע רולדות בתחתית צלחת הגשה ומזלפים ביניהן את הקרם, מעליהן מניחים שלוש רולדות נוספות, שוב מזלפים וממשיכים כך עם שתיים ואחת, עד ליצירת פירמידה.
- 8. מצפים את כל הפירמידה בקרם שנותר, מקשטים בשבבי שוקולד חלב או מריר ומצננים 4 שעות לפחות לפני שמגישים אחרת הפירמידה תקרוס.