פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בראוניז טבעוניים

      שלושה מרכיבים, שלוש דקות הכנה ואין אפילו צורך באפייה. את המתכון הפשוט והמקסים הזה קיבלנו מדפנה אמון, מדריכה ומלווה לבריאות טבעית ורואו פוד (RAW-FOOD) שהוכיחה לנו עד כמה זה קל ופשוט להתחיל לפרגן לעצמנו אוכל בריא וטעים גם בלי להיות בריאותניים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בראוניז טבעוניים ללא אפייה (יח
      בראוניז טבעוניים ללא אפייה (יח"צ , זוהר רון)

      מצרכים

      • 1 כוס תמרים מזן מג'הול ללא הגרעין (בערך 8 יחידות)
      • 1 כוס אגוזי מלך או פקאן (טבעי, לא קלוי)
      • 2 כפות אבקת חרובים או: 1/2 1 כפות אבקת קקאו איכותית
      • לקישוט (רשות):
      • אגוזי מלך שבורים גס או 1 כף שבבי קוקוס

      אופן ההכנה

      • 1. במעבד מזון טוחנים את האגוזים עד קבלת מרקם פירורי.
      • 2. מוסיפים את התמרים ואבקת החרובים או הקקאו למעבד המזון וטוחנים עד קבלת מרקם פירורי אחיד אשר בלחיצה ביד מתגבש לכדור.
      • 3. בתבנית או כלי מרובע ומעט שטוח, מניחים נייר אפייה, מפזרים עליו את אגוזי המלך השבורים או הקוקוס, מניחים מעל את כל העיסה ומהדקים אותה עד לגובה של כ-2-3 ס"מ.
      • 4. מכניסים למקפיא למספר שעות, מוציאים, חותכים לקוביות ומגישים. הבראוניז נשמרים היטב במקפיא.

      עוד מתכוני מאפים

      בראוניז טבעוניים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -