בראוניז טבעוניים

שלושה מרכיבים, שלוש דקות הכנה ואין אפילו צורך באפייה. את המתכון הפשוט והמקסים הזה קיבלנו מדפנה אמון, מדריכה ומלווה לבריאות טבעית ורואו פוד (RAW-FOOD) שהוכיחה לנו עד כמה זה קל ופשוט להתחיל לפרגן לעצמנו אוכל בריא וטעים גם בלי להיות בריאותניים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
בראוניז טבעוניים ללא אפייה. זוהר רון,
בראוניז טבעוניים ללא אפייה(צילום: זוהר רון)

מצרכים

  • 1 כוס תמרים מזן מג'הול ללא הגרעין (בערך 8 יחידות)
  • 1 כוס אגוזי מלך או פקאן (טבעי, לא קלוי)
  • 2 כפות אבקת חרובים או: 1/2 1 כפות אבקת קקאו איכותית
  • לקישוט (רשות):
  • אגוזי מלך שבורים גס או 1 כף שבבי קוקוס

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים את האגוזים עד קבלת מרקם פירורי.
  • 2. מוסיפים את התמרים ואבקת החרובים או הקקאו למעבד המזון וטוחנים עד קבלת מרקם פירורי אחיד אשר בלחיצה ביד מתגבש לכדור.
  • 3. בתבנית או כלי מרובע ומעט שטוח, מניחים נייר אפייה, מפזרים עליו את אגוזי המלך השבורים או הקוקוס, מניחים מעל את כל העיסה ומהדקים אותה עד לגובה של כ-2-3 ס"מ.
  • 4. מכניסים למקפיא למספר שעות, מוציאים, חותכים לקוביות ומגישים. הבראוניז נשמרים היטב במקפיא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully