וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי שוקולד עם שיבולת שועל ואספרסו

יותר מסתם כדורי שוקולד רגילים

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 100 גרם חמאה
  • 1/4 כוס קקאו עלית
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס קפה אספרסטו זהב של עלית או קפה פרא אפריקאי של עלית
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 2 כפיות קינמון
  • 1/4 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה בסיר, על גבי להבה בינונית-נמוכה.
  • 2. מוסיפים סוכר חום ובוחשים היטב. מוסיפים קקאו, וקפה ומביאים לרתיחה.
  • 3. שמים בקערה את שיבולת השועל (קווקר), ושופכים מעל את תערובת הקקאו והקפה.
  • 4. מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר - כשעה.
  • 5. צרים עיגולים וטובלים בתערובת של סוכר לבן מעורב בקינמון.
  • 6. שומרים במקרר עד להגשה.
  • צילום, בימוי ועריכה: IVP, בית הפקה מקוון
  • כדורי שוקולד לבן, תפוז וקוקוס

  • ריזוטו קפה מתוק

  • עוגיות שוקולד

  • בצק עוגית של בן אנד ג'ריס

  • עוגיות סנדוויץ' שוקולד

  • עוגיות קרם לוטוס

  • הצ'ורוס של רות סירקיס

  • עוגת גלידה עוגיות

  • מקרוטה במילוי פרג

  • עוגיות ביסקוטי איטלקיות

  • עוגיות מדלן צרפתיות

  • אלפחורס של מיקי שמו

  • עוגיות אגודל עם ריבה

  • עוגיות שוקולד ושיבולת שועל

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully