כדורי שוקולד עם שיבולת שועל ואספרסו

יותר מסתם כדורי שוקולד רגילים

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 100 גרם חמאה
  • 1/4 כוס קקאו עלית
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס קפה אספרסטו זהב של עלית או קפה פרא אפריקאי של עלית
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 2 כפיות קינמון
  • 1/4 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה בסיר, על גבי להבה בינונית-נמוכה.
  • 2. מוסיפים סוכר חום ובוחשים היטב. מוסיפים קקאו, וקפה ומביאים לרתיחה.
  • 3. שמים בקערה את שיבולת השועל (קווקר), ושופכים מעל את תערובת הקקאו והקפה.
  • 4. מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר - כשעה.
  • 5. צרים עיגולים וטובלים בתערובת של סוכר לבן מעורב בקינמון.
  • 6. שומרים במקרר עד להגשה.
  • צילום, בימוי ועריכה: IVP, בית הפקה מקוון
  • כדורי שוקולד לבן, תפוז וקוקוס

  • ריזוטו קפה מתוק

  • עוגיות יהלום חמאתיות

  • חטיפוני באונטי טבעוניים

  • אקלר תפוחים ופטיסייר קרמל

  • אלפחורס של מיקי שמו

  • פינוק קטן ליד הקפה: עוגיות שקדים זהובות

  • בצק עוגית של בן אנד ג'ריס

  • עוגיות פבלובה

  • עוגיות מזל

  • עוגיות שקדים וקפה

  • עוגיות קרם לוטוס

  • מקרוטה במילוי פרג

  • עוגיות מדלן לימוניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully