כדורי שוקולד עם שיבולת שועל ואספרסו
יותר מסתם כדורי שוקולד רגילים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם חמאה
- 1/4 כוס קקאו עלית
- 1/4 כוס סוכר חום
- 1/4 כוס קפה אספרסטו זהב של עלית או קפה פרא אפריקאי של עלית
- 1 כוס שיבולת שועל
- 2 כפיות קינמון
- 1/4 כוס סוכר לבן
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה בסיר, על גבי להבה בינונית-נמוכה.
- 2. מוסיפים סוכר חום ובוחשים היטב. מוסיפים קקאו, וקפה ומביאים לרתיחה.
- 3. שמים בקערה את שיבולת השועל (קווקר), ושופכים מעל את תערובת הקקאו והקפה.
- 4. מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר - כשעה.
- 5. צרים עיגולים וטובלים בתערובת של סוכר לבן מעורב בקינמון.
- 6. שומרים במקרר עד להגשה.
- צילום, בימוי ועריכה: IVP, בית הפקה מקוון