פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      כדורי שוקולד עם שיבולת שועל ואספרסו

      יותר מסתם כדורי שוקולד רגילים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • 100 גרם חמאה
      • 1/4 כוס קקאו עלית
      • 1/4 כוס סוכר חום
      • 1/4 כוס קפה אספרסטו זהב של עלית או קפה פרא אפריקאי של עלית
      • 1 כוס שיבולת שועל
      • 2 כפיות קינמון
      • 1/4 כוס סוכר לבן

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את החמאה בסיר, על גבי להבה בינונית-נמוכה.
      • 2. מוסיפים סוכר חום ובוחשים היטב. מוסיפים קקאו, וקפה ומביאים לרתיחה.
      • 3. שמים בקערה את שיבולת השועל (קווקר), ושופכים מעל את תערובת הקקאו והקפה.
      • 4. מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר - כשעה.
      • 5. צרים עיגולים וטובלים בתערובת של סוכר לבן מעורב בקינמון.
      • 6. שומרים במקרר עד להגשה.
      • צילום, בימוי ועריכה: IVP, בית הפקה מקוון

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -