מתכונים חמים

כדורי שוקולד עם שיבולת שועל ואספרסו

יותר מסתם כדורי שוקולד רגילים

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 100 גרם חמאה
  • 1/4 כוס קקאו עלית
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס קפה אספרסטו זהב של עלית או קפה פרא אפריקאי של עלית
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 2 כפיות קינמון
  • 1/4 כוס סוכר לבן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה בסיר, על גבי להבה בינונית-נמוכה.
  • 2. מוסיפים סוכר חום ובוחשים היטב. מוסיפים קקאו, וקפה ומביאים לרתיחה.
  • 3. שמים בקערה את שיבולת השועל (קווקר), ושופכים מעל את תערובת הקקאו והקפה.
  • 4. מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר - כשעה.
  • 5. צרים עיגולים וטובלים בתערובת של סוכר לבן מעורב בקינמון.
  • 6. שומרים במקרר עד להגשה.
  • צילום, בימוי ועריכה: IVP, בית הפקה מקוון

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully