- 1. מחממים תנור ל-130 מעלות.
-
- 2. חורצים בבטטה 4 חריצים לאורכה. חותכים לרוחב ל-12 פרוסות ומאדים כ-8 דקות, עד שהפרוסות רכות אך לא מתפוררות. מתבלים במלח ופלפל ושומרים חם בסיר האידוי.
-
- 3. מחממים את הזיגוג בסיר קטן (משגיחים שלא יישרף!).
-
- 4. במחבת טפלון מחממים חצי כף שמן. מניחים בכל פעם 2 פילטים עם העור למטה ומטגנים עד שהפילט זהוב-חום (כדקה אחת). הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
-
- 5. מעבירים את נתחי הדג לתבנית, ואופים כ-3 דקות. שומרים את השמן במחבת, ומטגנים בו את הפלפלים והגזר כדקה. מוסיפים את הכרוב והבצל, ומטגנים כדקה. מעבירים את הירקות לקערה, ומערבבים עם הכוסברה, החומץ, מלח ופלפל.
-
- 6. להגשה: מניחים בצלחת פרוסות בטטה, מעל מניחים את הדג עם העור למעלה. בצד מניחים את הירקות המטוגנים, ומעל הכל מניחים זיגוג סויה.