וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר סלמון בנוסח דיז'ון

לאלו שאוהבים את טעמו של הסלמון כשהוא חי, ולא מבושל. בחבל דיז'ון שבצרפת נוהגים להכין את המנה עם חרדל, רצוי טרי, אך גם חרדל קנוי יעשה את העבודה כמובן.

מתכון מאת: אוריק,orik@inter.net.il

טרטר סלמון. ShutterStock
טרטר סלמון

מצרכים למתכון

  • 250 גר' פילה סלמון
  • 20 גבעולי עירית
  • 2 כפות חרדל
  • 100 סמ"ק שמן זית
  • מעט מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. לחתוך את הסלמון לקוביות.
  • 2. לערבב היטב את כל החומרים ולערוך על צלחת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully