וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פורל בטעמי המזרח הרחוק

בשביל לטעום את טעמי המזרח הרחוק, לא חייבים להרחיק: עם קצת רוטב סויה, שורש אחד של ג'ינג'ר וכלי אידוי מבמבוק ניתן לעצום עיניים ולחוש כאילו אתם במזרח.

מתכון מאת: אריאלה ראוך,morgazit@amir.org.il

פורל שלם אפוי. דודו אזולאי,
פורל שלם אפוי/דודו אזולאי

מצרכים למתכון

  • 3 דגי פורל בינויים
  • שורש קטן של זנגוויל, חתוך
  • 2 בצלים ירוקים, החלק הירוק בלבד, חתוך
  • רוטב סויה
  • שמן שומשום כהה
  • כלים: מכשיר אידוי מבמבוק

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הפורלים וחורצים בכל אחד שני חריצים בצידי הדג.
  • 2. מכניסים דרך החריצים רצועות זנגוויל ובצל. מניחים בקערה, מטפטפים על הדג שמן שומשום ורוטב סויה, מכסים בניילון ומשרים במקרר כשעה.
  • 3. מרתיחים מים בסיר. על הסיר מניחים כלי אידוי מבמבוק, ובתוכו מסדרים את הדגים על גבי נייר אפיה. מכסים את הכלי במכסה ומאדים כ-7 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully