וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בחמאה ושום

שרימפסים מתובלים ברכות, בעדינות, בקלי קלות: עם קצת חמאה וקצת שום קצוץ, ומעט פטרוזיליה, מקבלים מנה נהדרת. מתאים במיוחד להגשה מלווה בסלט ירוק ויין לבן קר.

מתכון מאת: תמי לוי,tami_levi@iol.co.il

שרימפס במסעדת אדלה.
שרימפס במסעדת אדלה

מצרכים למתכון

  • לשני סועדים:
  • 1/2 ק"ג שרימפס גדולים מנוקים
  • 1/2 חבילת חמאה
  • 5-4 שיני שום מקולפות ופרוסות לפרוסות דקות
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה במחבת עמוקה.
  • 2. מטגנים את השום הפרוס מעט.
  • 3. מוסיפים את הפטרוזיליה ומטגנים מעט.
  • 4. מוסיפים את השרימפס ומטגנים כ-2 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully