- מקציפים חלבונים תוך כדי הוספת 4 כפות סוכר בהדרגה.
-
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים בצורת מעטפת, מוסיפים את הקקאו וקמח המצה וממשיכים לערבב עד קבלת תערובת אחידה.
-
- משמנים תבנית אפיה עגולה, שופכים את התערובת ואופים בחום בינוני עד שהעוגה יציבה.
-
- מערבבים 1/2 כוס מים עם 2 כפות סוכר, כשהעוגה מוכנה מוציאים מהתנור ומרטיבים במי סוכר.
-
- מקציפים במהירות את השמנת המתוקה הפודינג החלב ו-2 כפות סוכר, יוצקים את הקרם על העוגה.
-
- ממיסים את השוקולד עם המרגרינה והחלב על אש קטנה עד קבלת תערובת אחידה ויוצקים על העוגה.
- מניחים לעוגה להתקרר במקרר .
-
- הערה: בימי חול ניתן לאפות עוגה זו עם 2 כפות קמח אוסם.