פרחים לחג: שושני בצק במילוי חבושים מארגנטינה
בעת מילוי המרמלדה וקיפול הבצק נוצרת למאפה צורה מרהיבה של פרח. גלאדיס גוטנמכר מכינה פסטליטוס דה ממבריז'ו בסגנון ארגנטינאי, מאפה שושנים חגיגי שיפאר את שולחן שבועות
בעת מילוי המרמלדה וקיפול הבצק נוצרת למאפה צורה מרהיבה של פרח. גלאדיס גוטנמכר מכינה פסטליטוס דה ממבריז'ו בסגנון ארגנטינאי, מאפה שושנים חגיגי שיפאר את שולחן שבועות
מסתבר שאפשר ליהנות בשבועות בלי ייסורי מצפון. מירב שיינר מגישה לכם נגיסי עוגת גבינה קטנים וממזריים עם גבינה רזה יותר וכמות סוכר מופחתת. והטעם? עדיין שגעון
אבי ביטון מבקר אצל דילק, שמכינה את הבורקס הטורקי ששיגע בחודשים האחרונים את אזור המרכז. בהשראתה הוא מכין מאפה פילו במילוי תרד וגבינות
עוגות הגבינה אמנם טעימות נורא, אבל רחוקות מלהיות דיאטטיות. אז כדי שלא תגידו 'לא ידענו', קבלו מתכונים ל-4 עוגות, מרזה ועד זו שעתירה באחוזי שומן, כולן יפות וממכרות, באדיבות קונדיטוריית ביסקוטי
שעועית המש משמשת את המטבח הטבעוני למאכלים רבים, וגם ללחמניות בעלות ריח משגע וטעם נפלא. קבלו מתכון מפורט להכנה
פחזניות הן קינוח טעים, אבל כדי שיהיו מוצלחות ואיכותיות צריך לדייק באופן הכנתן. קבלו מתכון מנצח מבית היוצר של דף הפייסבוק "טעמים"
אין משהו שיכול להתעלות על השילוב המושלם של דפי פילו דקיקים משוחים בחמאה מזוקקת, מלית מנחמת של גבינה וסולת, ושקדים בסירופ מי ורדים מלמעלה. קינוח ייחודי ועשיר לחג השבועות
הפיצה האהובה הפכה לאורחת כמעט קבועה על שולחן החג הלבן, בגרסה סגולה ומשגעת שתוסיף הרבה צבע וטעם. בר הוורמוטים La cotta, במתכון לפיצת סלקים, מוצרלה וגבינת גורגונזולה
גם אם לא גדלתם בארץ הקרניבורים הלטינית ארגנטינה, הבשלנית גלאדיס גוטנמכר תגלה לכם את כל הסודות להכנת האמפנדס, כיסוני הבצק המטוגנים שפותחים כל ארוחת בשרים
ל"ג בעומר כבר מזמן הפך לחג המרשמלו הלאומי. אז למי שרוצה לקחת מרשמלו תוצרת בית למדורה, או למי שרוצה להישאר בבית ועדיין לחגוג בחיק הממתק הלבן והאהוב - יש לנו בשבילכם מתכונים
ליאור משיח אכלה ארוחה בלתי נשכחת בפופ אפ של מסעדת נומה במקסיקו, בהשראתה היא מכינה פאי שוקולד מריר וצ'ילי שמשאיר בפה טעם עז ומדהים
מירב שיינר מכינה את המאפה היחיד שיגרום לה להגיע למדורת ל"ג בעומר - קיש גבינות וירקות קלויים. מיטיבי לכת יוכלו לסיים את הכנתו במדורה עצמה, עם צליית הירקות על אש המדורה ופיזור גבינה מלמעלה
קיש בצלים וגבינת שמנת בתוך קלתית פריכה הוא פתרון קלאסי לכל אירוח וכמובן לחגיגה הגדולה של שבועות. כך עושים את זה כמו המקצוענים
למרות התדמית האמריקנית שלה חמאת בוטנים אהובה גם על הישראלים, והיא משתלבת נפלא בקינוחים. ליאור משיח מכינה חטיף מהיר עם חמאת בוטנים, וציפוי שוקולדי. הכי טעים והכי פשוט
החטיף המלוח, החטיף המתוק המנה בפיתה והמלווה לאי בודד - אתם בוחרים את האוכל הכי ישראלי