סלטים בקלי קלות ליום העצמאות
מסתבר שממש לא חייבים לעבוד קשה בשביל להרים 5 סלטים מנצחים ליד הבשר של יום העצמאות: קבלו מתכונים פשוטים וטעימים עם קיצורי דרך לייעול הזמן
מסתבר שממש לא חייבים לעבוד קשה בשביל להרים 5 סלטים מנצחים ליד הבשר של יום העצמאות: קבלו מתכונים פשוטים וטעימים עם קיצורי דרך לייעול הזמן
סיפורם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה מונצח ומועבר הלאה בפרויקט מתכון עם זיכרון, באמצעות שחזורם של מתכונים אהובים מבית אימא
רוסטביף קוריאני, קבב קמבודי ובקר עטוף בסטיקי רייס - משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מעניק טוויסט אסיאתי מתובל למנות הבשר שיעשו על האש מושלם
התחלתם כבר לתכנן את המנגל של יום העצמאות? הינה כמה רעיונות למתכונים החל מפיתות דרך סלטים ועד לירקות ובשרים על הגריל
מעבר לבצקים הממכרים של המטבח התימני מסתתר עולם שלם של ניחוחות וטעמים. אבי ביטון מבקר במסעדת הבית התימני בבאר שבע ומבשל תבשיל בקר צבעוני ומתובל לסופ"ש
ארוחות החג מאחורינו וכעת אפשר לחזור לשגרה עתירת גלוטן וגם שפויה ובריאה יותר. הנה הצעד הראשון לשם: סלט בורגול עם אנשובי ויוגורט של מסעדת לוקה ולינו
בלי טיגונים וחצילים סופגי שמן, שמחה לוי חולקת את הגרסה הפשוטה ושפויה שלה למוסקה הבלקנית: שכבות של תפוחי אדמה ותבשיל בשר ברוטב עגבניות
רגע לפני החג השני, כשכבר אין כוח למצות, בנצי ארבל ממפגש אושר משביע את הקרייב לבצקים עם פיצה מתפוחי אדמה קריספיים, סלט טבולה כרובית ומילפיי קוקוס עם תותים
כשלא רוצים לקחת סיכונים בחג, בוחרים בנתח האוסובוקו כבסיס לתבשיל חגיגי. הארטישוק הירושלמי יחד עם הסלרי, השום ומיץ הלימון יוסיפו לו טעמים אביביים
חודש האוכל הטורקי נפתח בתרועה רמה עם ממולאים קטנים וצבעוניים ברוטב עגבניות, שישתלבו בטבעיות בארוחה משפחתית או על שולחן החג
כנגד ארבעה בנים-אורחים דיברה התורה: הפליאוליתי, הטבעוני, הילד וזה ששומר על המשקל. כדי שאף אחד מהם לא ירגיש מקופח בחג הזה, השף אוהד לוי מהמסעדה והמעדנייה קפה אל נור, בנה תפריט סדר שמתאים לכל אחד
אבי מפרגן בגרסת פסח ומארח חברים אצלו באולפן, כשכל אחד מהם מכין מנה חגיגית לפסח. גולן גורפינקל מכין קציצות דגים, עומר מילר מגיש תבשיל טבעוני ירוק מירקות אביב, ותומר אגאי מעניק מתכון לצוואר טלה ממולא
בחודש ניסן אנחנו לא חוגגים רק את פסח, אלא גם את האביב ואת היופי שהוא מביא איתו. במיוחד לחג הכי צבעוני, השף ששי שאולזון מהמרכז הקולינרי דן גורמה עם 4 מתכונים אביביים עם סלקים שיוסיפו לשולחן החג סגול עמוק
רות אוליבר עם 5 גרסאות מנצחות לקלאסיקות על בסיס מצות וחמאה. קבלו מתכונים ללזניה, טארטלט ואפילו פחזניות שהופכים לסוס מנצח על שולחן החג. כך תהפכו את החג להרבה יותר שמח וטעים