מרק בשר תימני

מתכון של השף ניר נדב מה"באגסי ביסטרו בר"

מרק בשר תימני של ביסטרו בר באגסי (יח
מרק בשר תימני של ביסטרו בר באגסי (יח"צ)

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 1/2 קילו כתף בקר חתוך לקוביות
  • 2 בצלים לבנים חתוכים גס
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 3 עגבניות מגורדות
  • 2 שיני שום
  • 3 תפו"א חתוכים לקוביות
  • 1.5 כפות חוואיג' למרק
  • 1/2 כף כורכום
  • 1/2 כף כמון
  • 1/4 ליטר ציר בקר
  • כף כוסברה יבשה טחונה
  • כף שמן

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים טיגון קל בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל.
  • 2. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה.
  • 3. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.
  • מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם