פיצה בטטה עיזים וצנוברים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- בצק פיצה (או בצק עלים )
- מעט שמן זית
- פירה מבטטה אחת גדולה
- 100 גרם גבינת ריקוטה
- 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת או סנט מור פרוסה דק
- חופן צנוברים
- חופן עירית קצוצה
- מלח גס, פלפל שחור טרי
אופן ההכנה
- 1. אופים את הבצק עם מעט שמן זית ומלח גס עד שהוא זהוב קלות ואפוי למחצה.
- 2. מערבבים את פירה הבטטה עם הריקוטה.
- 3. ממליחים ומפלפלים ומורחים על הבצק האפוי.
- 4. על השכבה הכתומה מפזרים גבינת פקורינו מגוררת או סנט מור.
- 5. מוסיפים למעלעה את העירית הקצוצה, הצנוברים וכמה טיפות שמן זית.
- 6. אופים כ 20 דקות, עד שהפיצה זהובה ויפה.