מתכונים חמים

פיצה כרובית בלי גלוטן

תקראו לה פיצה בלי גלוטן או לביבה ענקית מכרובית, כך או אחרת המאפה הזה של אורלי פלאי ברונשטיין יעשה לכם את היום

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

פיצה כרובית

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • לבסיס ה"פיצה":
  • 350 גרם כרובית
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • 30 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • לרוטב העגבניות:
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 4 עגבניות מגוררות
  • גבעול בזיליקום
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • לתוספות:
  • 1 זוקיני פרוס לרצועות דקות
  • 1 גזר פרוס לרצועות דקות
  • 5 פרוסות גבינת מוצרלה
  • להגשה:
  • עלי בזיליקום
  • אופן ההכנה:
  • 1. מכינים את בסיס הפיצה: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. במעבד מזון קוצצים את הכרובית לקבלת פירורים. מערבבים בקערה עם יתר החומרים, ומשטחים בתבנית עגולה בקוטר 28-30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-1/2 שעה עד להזהבה.
  • 3. בינתיים מבשלים את חומרי הרוטב 12-15 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. את הבסיס האפוי מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים זוקיני, גזר ומוצרלה, ומחזירים לתנור לעוד 8 דקות להזהבה. מוציאים, מקשטים בבזיליקום, ומגישים.
  • גיוונים:
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את בסיס הפיצה: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. במעבד מזון קוצצים את הכרובית לקבלת פירורים. מערבבים בקערה עם יתר החומרים, ומשטחים בתבנית עגולה בקוטר 28-30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-1/2 שעה עד להזהבה.
  • 3. בינתיים מבשלים את חומרי הרוטב 12-15 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. את הבסיס האפוי מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים זוקיני, גזר ומוצרלה, ומחזירים לתנור לעוד 8 דקות להזהבה. מוציאים, מקשטים בבזיליקום, ומגישים.
  • גיוונים:
  • מחליפים את הזוקיני בפטריות.
  • מוסיפים זיתים.
  • מוסיפים גבינות פיקנטיות, כמו כחולות, עזים או קשקבל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully