וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיצה כרובית בלי גלוטן

תקראו לה פיצה בלי גלוטן או לביבה ענקית מכרובית, כך או אחרת המאפה הזה של אורלי פלאי ברונשטיין יעשה לכם את היום

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

פיצה כרובית. נמרוד סונדרס
פיצה כרובית

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • לבסיס ה"פיצה":
  • 350 גרם כרובית
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • 30 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • לרוטב העגבניות:
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 4 עגבניות מגוררות
  • גבעול בזיליקום
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • לתוספות:
  • 1 זוקיני פרוס לרצועות דקות
  • 1 גזר פרוס לרצועות דקות
  • 5 פרוסות גבינת מוצרלה
  • להגשה:
  • עלי בזיליקום
  • אופן ההכנה:
  • 1. מכינים את בסיס הפיצה: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. במעבד מזון קוצצים את הכרובית לקבלת פירורים. מערבבים בקערה עם יתר החומרים, ומשטחים בתבנית עגולה בקוטר 28-30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-1/2 שעה עד להזהבה.
  • 3. בינתיים מבשלים את חומרי הרוטב 12-15 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. את הבסיס האפוי מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים זוקיני, גזר ומוצרלה, ומחזירים לתנור לעוד 8 דקות להזהבה. מוציאים, מקשטים בבזיליקום, ומגישים.
  • גיוונים:

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את בסיס הפיצה: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. במעבד מזון קוצצים את הכרובית לקבלת פירורים. מערבבים בקערה עם יתר החומרים, ומשטחים בתבנית עגולה בקוטר 28-30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-1/2 שעה עד להזהבה.
  • 3. בינתיים מבשלים את חומרי הרוטב 12-15 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. את הבסיס האפוי מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים זוקיני, גזר ומוצרלה, ומחזירים לתנור לעוד 8 דקות להזהבה. מוציאים, מקשטים בבזיליקום, ומגישים.
  • גיוונים:
  • מחליפים את הזוקיני בפטריות.
  • מוסיפים זיתים.
  • מוסיפים גבינות פיקנטיות, כמו כחולות, עזים או קשקבל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully