פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פיצה כרובית בלי גלוטן

      תקראו לה פיצה בלי גלוטן או לביבה ענקית מכרובית, כך או אחרת המאפה הזה של אורלי פלאי ברונשטיין יעשה לכם את היום

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פיצה כרובית (נמרוד סונדרס)
      פיצה כרובית (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • לבסיס ה"פיצה":
      • 350 גרם כרובית
      • 50 גרם אבקת שקדים
      • 30 גרם גבינת פרמזן מגוררת
      • 2 ביצים
      • מלח ופלפל שחור טחון טרי
      • לרוטב העגבניות:
      • 1 כף שמן זית
      • 1 שן שום כתושה
      • 4 עגבניות מגוררות
      • גבעול בזיליקום
      • מלח ופלפל שחור טחון טרי
      • לתוספות:
      • 1 זוקיני פרוס לרצועות דקות
      • 1 גזר פרוס לרצועות דקות
      • 5 פרוסות גבינת מוצרלה
      • להגשה:
      • עלי בזיליקום
      • אופן ההכנה:
      • 1. מכינים את בסיס הפיצה: מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. במעבד מזון קוצצים את הכרובית לקבלת פירורים. מערבבים בקערה עם יתר החומרים, ומשטחים בתבנית עגולה בקוטר 28-30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-1/2 שעה עד להזהבה.
      • 3. בינתיים מבשלים את חומרי הרוטב 12-15 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 4. את הבסיס האפוי מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים זוקיני, גזר ומוצרלה, ומחזירים לתנור לעוד 8 דקות להזהבה. מוציאים, מקשטים בבזיליקום, ומגישים.
      • גיוונים:

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את בסיס הפיצה: מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. במעבד מזון קוצצים את הכרובית לקבלת פירורים. מערבבים בקערה עם יתר החומרים, ומשטחים בתבנית עגולה בקוטר 28-30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-1/2 שעה עד להזהבה.
      • 3. בינתיים מבשלים את חומרי הרוטב 12-15 דקות או עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.
      • 4. את הבסיס האפוי מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים זוקיני, גזר ומוצרלה, ומחזירים לתנור לעוד 8 דקות להזהבה. מוציאים, מקשטים בבזיליקום, ומגישים.
      • גיוונים:
      • מחליפים את הזוקיני בפטריות.
      • מוסיפים זיתים.
      • מוסיפים גבינות פיקנטיות, כמו כחולות, עזים או קשקבל.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -