- 1. חורכים את הפלפלים על מחבת עם מעט שמן זית. אפשר גם לקלות בתנור. מניחים בצד.
-
- 2. מאדים בסיר את הכרישה, בהתחלה על אש גבוהה, וכשהיא משחימה קלות, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
-
- 3. לוקחים כמחצית ממסת הכרישה-קישואים, מוסיפים את הטופו, החרדל ו-100 מ"ל מים, וטוחנים בבלנדר עד שמגיעים למרקם קרמי.
-
- 4. מערבבים את הקרם שנוצר עם שאר הכרישה-קישואים שבסיר, מוסיפים את הפלפלים הקלויים, ממליחים, מפלפלים ומפזרים את קמח האורז וקמח האפונה מעל. מערבבים בעדינות.
-
- 5 מברישים בשמן זית את תבנית השקעים או התבנית העגולה. מפזרים קמח תירס באופן אחיד על הקרקעית והדפנות.
-
- 6. יוצקים את התערובת לתבנית, ומפזרים מעל הכל אחת או כמה מהתוספות המוצעות.
-
- 7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ל-35-45 דקות. לקראת סוף האפייה מברישים במעט שמן זית, כדי שתתקבל השחמה יפה.
-
- 8. ממתינים לפחות 45 דקות לאחר האפייה, לפני שמתחילים לאכול.