וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חמין הונגרי

הגרסה ההונגרית לחמין מזכירה את הגרסה המקומית, אבל משתמשת גם בנקניק קבנוס, שמעניק מטעמו המעושן, כמו גם בפפריקה חריפה שמעניקה פיקנטיות לתבשיל.

מתכון מאת: מערכת וואלה

חמין הונגרי.
חמין הונגרי

מצרכים למתכון

  • 700 גרם בשר כתף חתוך לקוביות גדולות
  • 200 גרם שעועית
  • 200 גרם גריסים
  • נקניק קבנוס חתוך לחתיכות
  • בצל אחד גדול
  • 5 שיני שום גדולות פרוסות
  • 8 תפוחי אדמה קטנים קלופים
  • 8 ביצים
  • תבלינים: פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור, מלח
  • מעט שמן
  • קישקע
  • לכופתה:
  • 1 כוס קמח
  • 100 גרם מרגרינה
  • 1 כפית מלח ומעט פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. משרים את השעועית והגריסים למשך הלילה.
  • 2. מטגנים את הבצל והשום במעט שמן, מוסיפים את הבשר והקבנוס ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את השעועית, את הגריסים ואת תפוחי האדמה ומערבבים יחד עם התבלינים.
  • 3. מבשלים את הביצים בנפרד ואופים את הקישקע בתנור לאחר שחוררנו בו כמה חורים בקיסם עץ.
  • 4. מוסיפים מים רותחים שיכסו את החמין בערך בגובה 2-3 ס"מ מעל פניו.
  • 5. מערבבים את החומרים של הכופתה ומניחים על החמין מלמעלה. מרתיחים את החמין, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים בערך שעה.
  • 6. משלימים מים לכיסוי התבשיל ומעבירים לכל הלילה לתנור על חום 100 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully