- 1. משרים את השעועית והגריסים למשך הלילה.
-
- 2. מטגנים את הבצל והשום במעט שמן, מוסיפים את הבשר והקבנוס ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את השעועית, את הגריסים ואת תפוחי האדמה ומערבבים יחד עם התבלינים.
-
- 3. מבשלים את הביצים בנפרד ואופים את הקישקע בתנור לאחר שחוררנו בו כמה חורים בקיסם עץ.
-
- 4. מוסיפים מים רותחים שיכסו את החמין בערך בגובה 2-3 ס"מ מעל פניו.
-
- 5. מערבבים את החומרים של הכופתה ומניחים על החמין מלמעלה. מרתיחים את החמין, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים בערך שעה.
-
- 6. משלימים מים לכיסוי התבשיל ומעבירים לכל הלילה לתנור על חום 100 מעלות.