- 1. משמנים תבנית ומחממים תנור ל-190 מעלות.
-
- 2.מעבדים את חומרי הבצק (למעט השקדים) במעבד מזון בפולסים או שנותנים לחמאה להתרכך ומעבדים בקצות האצבעות לקבלת פירורים. אם יש צורך מוסיפים כף מים להתגבשות.
-
- 3. 2/3 מכמות הפירורים מהדקים לתחתית התבנית. מכניסים למקפיא ל-10 דקות. את היתר מערבבים עם פרוסות שקדים (אם רוצים ומערבבים.
-
- 4. את החרוסת מערבבים עם תפוחי עץ.
-
- 5.מוציאים מהמקפיא את התחתית, מפזרים את החרוסת עם תפוחי העץ ומעליהם את הפירורים עם השקדים.
-
- 6. אופים כחצי שעה או עד שהכל מזהיב יפה. מצננים ומגישים. עם גלידה וניל או יוגורט