לחם בצל עם שמן זית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/4 כוס שמן
- 4 בצלים קצוצים
- 1 שקית שמרית
- 6 כוסות קמח
- 1 כפית מלח
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כפות שמן זית
- 3/4 1 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
- מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצלים עד שיזהיבו.
- מעבירים את הבצלים לקערה ומוסיפים את כל חומרי הבצק חוץ מהמים.
- מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
- מתפיחים בקערה מכוסה.
- לשים שוב ומתפיחים שוב.
- יוצרים כיכר עגולה.
- אופים בתנור בחום בינוני 40 דקות.