- 1. מערבבים היטב את חומרי הבצק, קמח מים ומלח, ניתן גם לערבב במערבל חשמלי, ומניחים את הבצק במקרר עטוף עד לשימוש.
-
- 2. את העוף הטחון מערבבים עם הסויה, היין, העמילן והתבלינים.
- במחבת , ווק משומנת קלות מקפיצים את הירקות עד אשר צבעם נהיה עמוק יותר ומוסיפים את העוף תוך ערבוב מתמיד כדי שהעוף לא ידבק.
-
- 3. מוסיפים לכל התערובת את הסויה והקמח ומערבבים פעם נוספת.
-
- 4. את הבצק מחלקים לשני כדורים כל כדור מרדדים לעלה דק בגודל של כ- - 45 ס"מ על 45 ס"מ.
-
- 5. את העלה חותכים לתשעה ריבועים בכל ריבוע מניחים במרכז כף גדושה של המלית ומקפלים את שלולשת הקצוות ואת הקצה הרביעי כורחים סביב כך שנוצר מעין גליל.
-
- 6. את האגרולים מניחים בתוך סיר עם שמן שחומם מראש ומטגנים אותם עד אשר צבעם מזהיב.