פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אגרול ירקות ועוף

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אילוסטרציה (ShutterStock)
      אילוסטרציה (ShutterStock)

      מצרכים

      • 2 כוסות קמח
      • 1/2 כפית מלח
      • 2/3 כוס מים
      • 250 גרם עוף טחון
      • 2 כף רוטב סויה
      • 2 כף יין לבן יבש
      • 1 כף עמילן תירס
      • זנגביל טחון לפי הטעם
      • מלח ופלפל לפי הטעם
      • 1/4 כרוב קטן קצוץ לרצועות דקות
      • 1 פלפל ירוק , ברצועות דקות
      • 1 גמבה- פלפל אדום, ברצועות דקות
      • 2 גזרים מגורדים בפומפיה
      • 250 גרם נבטי שעועית
      • 2 בצלים בינוניים חתוכים לפרוסות דקות
      • 2 כפות קמח
      • 2 כפות רוטב סויה
      • שמן לטיגון עמוק

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים היטב את חומרי הבצק, קמח מים ומלח, ניתן גם לערבב במערבל חשמלי, ומניחים את הבצק במקרר עטוף עד לשימוש.
      • 2. את העוף הטחון מערבבים עם הסויה, היין, העמילן והתבלינים.
      • במחבת , ווק משומנת קלות מקפיצים את הירקות עד אשר צבעם נהיה עמוק יותר ומוסיפים את העוף תוך ערבוב מתמיד כדי שהעוף לא ידבק.
      • 3. מוסיפים לכל התערובת את הסויה והקמח ומערבבים פעם נוספת.
      • 4. את הבצק מחלקים לשני כדורים כל כדור מרדדים לעלה דק בגודל של כ- - 45 ס"מ על 45 ס"מ.
      • 5. את העלה חותכים לתשעה ריבועים בכל ריבוע מניחים במרכז כף גדושה של המלית ומקפלים את שלולשת הקצוות ואת הקצה הרביעי כורחים סביב כך שנוצר מעין גליל.
      • 6. את האגרולים מניחים בתוך סיר עם שמן שחומם מראש ומטגנים אותם עד אשר צבעם מזהיב.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות