וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק גולאש

מתכון מאת: דנה דורון,sagivd1@bezeqint.net.il

מרק גולאש של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס,
מרק גולאש של אורלי פלאי/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • 3 כפות שמן סויה
  • 1 ק"ג בשר גולש חתוך לקוביות
  • 4 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 3 תפו"א חתוכים לקוביות
  • 2 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לקוביות
  • 3 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפות כמון
  • 3 שיני שום טרי קצוץ
  • 2 כפות מלח
  • 3 כפיות סוכר
  • 4 עלי דפנה
  • 4 גרגרי פלפל אנגלי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 3 ליטר מים

אופן ההכנה

  • מחממים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ומשחימים. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד לקבלת צבע אפרפר. מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים למשך 5-7 דקות.
  • מוסיפים את המים והירקות.
  • מבשלים כשעה וחצי- שעתיים על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully