מרק גולאש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כפות שמן סויה
 - 1 ק"ג בשר גולש חתוך לקוביות
 - 4 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
 - 3 גזרים חתוכים לקוביות
 - 3 תפו"א חתוכים לקוביות
 - 2 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לקוביות
 - 3 כפות פפריקה מתוקה
 - 2 כפות כמון
 - 3 שיני שום טרי קצוץ
 - 2 כפות מלח
 - 3 כפיות סוכר
 - 4 עלי דפנה
 - 4 גרגרי פלפל אנגלי
 - 1 כפית פלפל שחור גרוס
 - 2 כפות רסק עגבניות
 - 3 ליטר מים
 
אופן ההכנה
- מחממים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ומשחימים. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד לקבלת צבע אפרפר. מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים למשך 5-7 דקות.
 - מוסיפים את המים והירקות.
 - מבשלים כשעה וחצי- שעתיים על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך.
 
