מרק גולאש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כפות שמן סויה
- 1 ק"ג בשר גולש חתוך לקוביות
- 4 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
- 3 גזרים חתוכים לקוביות
- 3 תפו"א חתוכים לקוביות
- 2 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לקוביות
- 3 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפות כמון
- 3 שיני שום טרי קצוץ
- 2 כפות מלח
- 3 כפיות סוכר
- 4 עלי דפנה
- 4 גרגרי פלפל אנגלי
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות רסק עגבניות
- 3 ליטר מים
אופן ההכנה
- מחממים בסיר שמן. מוסיפים את הבצל ומשחימים. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד לקבלת צבע אפרפר. מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים למשך 5-7 דקות.
- מוסיפים את המים והירקות.
- מבשלים כשעה וחצי- שעתיים על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך.