- לחמם מים בסיר, ולבשל את הכנפיים והעצמות עד שמתרככות. להוציא אותן בכף מסננת, להוריד את העור ולחתוך לרצועות דקות. להסיר את הקצף מהמים ולהחזיר את בשר העוף. להוסיף אבקת מרק תוך כדי טעימה עד שהמרק יהיה מרוכז וטעים.
-
- להוסיף למרק את הגזר, הפטריות והזנגביל ולבשל עד שיהיו רכים ופריכים. להוסיף את הקלמרי, החסילונים והצדפים לבשל עד שעשויים.
-
- להוסיף את האפונה הסינית ולבשל קצרות. להוסיף את רוטב הסויה ורוטב הדגים. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
- להוסיף את שמן השומשום והצ'ילי ולערבב.
-
- להוסיף את החלבון תוך כדי בחישה עד שנקרש. להוסיף את הבצל הירוק.
- להגיש בצלחות מרק סיניות כאשר בתחתית עלי החסה.