- 1. לשפשף את חזה האווז במלח ופלפל גרוס על הצד של השומן.
-
- 2. לחמם את שמן הזית במחבת כבדה. לטגן עד שהשומן נמס בחלקו והופך למעטה חום פריך. להפוך לצד השני ולטגן כ-2 דקות (לא יותר מכיוון שבשר האווז יתקשה).
-
- 3. להוציא ולשמור בקערה מכוסה בנייר אלומיניום במקום חמים.
-
- הכנת הרוטב:
-
- 1. לגרד עם כף עץ את המחבת ולשפוך חלק מהשומן (להשאיר כשתי כפות).
-
- 2. להוסיף חצי כוס מים ואת כל התבלינים. להביא לרתיחה ולהוסף את ריבת הבצל. לבשל את התערובת על אש קטנה תוך כדי עירבוב עד שהנוזלים יצטמצמו למחצית. במידה והרוטב מסמיך מדי יש להוסיף קצת מים. לתבל לפי הטעם.
-
- להגשה:
-
- לסנן את הרוטב ולשפוך על חזה האווז.
- חשוב שהבשר לא יתקרר - אסור להכניסו למקרר.