- מערבלים את חומרי הבצק במעבד מזון. אם הבצק לא מתגבש, מוסיפים 2 כפות מים קרים.
- עוטפים את גוש הבצק בניילון, ומניחים במקרר לשעתיים.
-
- משמנים תבנית עגולה בחמאה. מפזרים מעל כוס סוכר. מסדרים את רבעי התפוחים. שמים את התבנית על הגז, מכסים ומחממים על אש בינונית כעשר דקות. מורידים מהאש, מחכים שיתקרר ושופכים שתי כפיות רום על התפוחים.
-
- מניחים את הבצק על משטח ומרדדים לעיגול מעט גדול מהתבנית. שמים את הבצק על התבנית, ואת שארית הבצק מקפלים לתוך התפוחים.
- שמים על הגז על אש בינונית לעשר דקות נוספות.
-
- אופים בתנור בחום 200 מעלות כחצי שעה.