עוגת ביסקוויטים ללא אפיה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת ביסקוויטים (פתי בר) בטעם שוקו
- 1 כפית אבקת נס קפה
- 1 כפית סוכר
- 200 גר' שוקולד מריר
- 1 חבילת חמאה
- 1 כף קוניאק
- 4 ביצים מופרדות
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
- 1 כף חלב
- 1 חבילה אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
אופן ההכנה
- להכין בצלחת עמוקה כוס קפה, מאבקת נס קפה וכפית סוכר. לטבול את הביסקוויטים בקפה. לסדר מחצית מהם בתחתית תבנית מרובעת.
- להמיס את החמאה והשקולד. להוסיף חלמונים וקוניאק ולערבב.
- להקציף את החלבונים לקצף חזק ללא סוכר.
- לערבב את שתי התערובות. להוסיף את האגוזים.
- לשפוך את התערובת על הביסקוויטים. להניח את המחצית השניה של הביסקוויטים.
- להקציף שמנת מתוקה, אבקת פודינג וניל וכף חלב. לשפוך על השכבה השניה של הביסקוויטים.
- לפזר מעל שוקולד מגורד ואגוזים.