עוגת ביסקוויטים ללא אפיה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת ביסקוויטים (פתי בר) בטעם שוקו
 - 1 כפית אבקת נס קפה
 - 1 כפית סוכר
 - 200 גר' שוקולד מריר
 - 1 חבילת חמאה
 - 1 כף קוניאק
 - 4 ביצים מופרדות
 - 1 מיכל שמנת מתוקה
 - 1 כף אינסטנט פודינג וניל
 - 1 כף חלב
 - 1 חבילה אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
 
אופן ההכנה
- להכין בצלחת עמוקה כוס קפה, מאבקת נס קפה וכפית סוכר. לטבול את הביסקוויטים בקפה. לסדר מחצית מהם בתחתית תבנית מרובעת.
 - להמיס את החמאה והשקולד. להוסיף חלמונים וקוניאק ולערבב.
 - להקציף את החלבונים לקצף חזק ללא סוכר.
 - לערבב את שתי התערובות. להוסיף את האגוזים.
 - לשפוך את התערובת על הביסקוויטים. להניח את המחצית השניה של הביסקוויטים.
 - להקציף שמנת מתוקה, אבקת פודינג וניל וכף חלב. לשפוך על השכבה השניה של הביסקוויטים.
 - לפזר מעל שוקולד מגורד ואגוזים.
 
