פלפלים אדומים כבושים
כתוספת לסנדוויץ', ליד ארוחת צהריים קלילה או סתם כשמתחשק: פלפלים אדומים כבושים עם טוויסט חריף, כדי שלא יהיה משעמם אפילו לרגע בפה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 קילו פלפלים אדומים מזן מתוק
- 1/2 קילו פלפלים חריפים
- 2 ראשי שום
- 5 לימונים
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 כפות מלח
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הלימונים לפרוסות עבות.
- 2. מקלפים את שיני השום ופורסים לשניים.
- 3. שמים בתוך צנצנת אטומה את הפלפלים המתוקים וביניהם כמה שכבות של פלפלים חריפים, שום ולימונים. רצוי ליצור שכבות אחידות.
- 4. שופכים את השמן לצנצנת. מכסים במים את הפלפלים מוסיפים את המלח ומנערים את הצנצנת קלות. יש להשרות מספר ימים עד להגשה ולשמור במקום מוצל.