וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפלים אדומים כבושים

כתוספת לסנדוויץ', ליד ארוחת צהריים קלילה או סתם כשמתחשק: פלפלים אדומים כבושים עם טוויסט חריף, כדי שלא יהיה משעמם אפילו לרגע בפה.

מתכון מאת: ד,pappatch@walla.co.il

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 1 קילו פלפלים אדומים מזן מתוק
  • 1/2 קילו פלפלים חריפים
  • 2 ראשי שום
  • 5 לימונים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כפות מלח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הלימונים לפרוסות עבות.
  • 2. מקלפים את שיני השום ופורסים לשניים.
  • 3. שמים בתוך צנצנת אטומה את הפלפלים המתוקים וביניהם כמה שכבות של פלפלים חריפים, שום ולימונים. רצוי ליצור שכבות אחידות.
  • 4. שופכים את השמן לצנצנת. מכסים במים את הפלפלים מוסיפים את המלח ומנערים את הצנצנת קלות. יש להשרות מספר ימים עד להגשה ולשמור במקום מוצל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully