- 1. ממלאים סיר במים ומוסיפים לתוכו קופסאת תירס משומר.
-
- 2. מוסיפים כף רוטב סויה, כף סוכר, חצי/רבע כפית מלח (לפי הטעם), כף שמן סומסום/זית, 1-2 כפות מרק עוף (לפי הטעם).
-
- 3. טוחנים בבלנדר תוכן קופסאת תירס נוספת (טוחנים למשך 30 שניות עד דקה).
-
- 4. שופכים את תוכן הבלנדר (דרך מסננת) לתוך הסיר (בעזרת מצקת ניתן להוסיף נוזלים מהסיר לצורך סינון טוב יותר).
-
- 5. מבשלים למשך 20 דקות תוך כדי ערבוב.
-
- 6. מוסיפים 2 כפות קורנפלור (שעורבבו קודם בתוך כוס מים קרים).
-
- 7. לאחר בישול של עוד 5 דקות מוסיפים למרק חלבון מ 2 ביצים תוך כדי ערבוב.